Tips en advies over elektrisch varen

Het maakt niet uit of je een sloep, rubberboot, tender of grachtenbootje wilt voorzien van een elektrische buitenboordmotor: je zult je moeten verdiepen in de mogelijkheden en belangrijke keuzes moeten maken. Op deze pagina geven we je algemene tips en adviezen over elektrisch varen om je te helpen bij de overstap. 

Liever persoonlijk advies?

Kom langs! Op basis van het type en formaat van je boot, je vaarpatroon en je budget, adviseren we je graag over de beste motoren en batterijen voor jouw situatie. Kom langs in ons experience center. We zijn gevestigd aan het Utrechtse water. In een van onze boten kun je de elektrische motoren uitproberen. Door een proefvaart te maken ervaar je zelf de voordelen van elektrisch varen. De elektrische buitenboordmotoren van Torqueedo en ePropulsion zijn altijd ruim op voorraad. Maak altijd een afspraak, zodat we tijd en materiaal voor je reserveren.

torqeedo-torqeedo-travel-1103-cl-elektrische-buite (1)

Tips en advies

Hier geven we je algemene informatie over elektrisch varen, vind je advies en nieuws over recente ontwikkelingen. 

kom langs

Op onze unieke locatie!

Dankzij onze centrale ligging, nabij het centrum van Utrecht, weten watersporters vanuit het hele land onze winkel te vinden. Ons team van gepassioneerde watersporters helpt u graag bij het samenstellen van de perfecte elektrische aandrijving van uw boot. Onze technische professionals staan u tevens graag met raad en daad bij voor onderhoud, reparatie en installatie.