Proefvaart

Als je overweegt de overstap te maken naar elektrisch varen wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. In ons experience center (aan de rand van Utrecht) ben je van harte welkom. Daar adviseren we je graag over de juiste elektrische configuratie voor jouw boot. 

Proefvaart elektrisch varen

Maar je bent natuurlijk ook benieuwd hoe elektrisch varen in de praktijk aanvoelt. Ons experience center ligt aan het water van Utrecht dus een proefvaart is geen probleem. Nadat we jouw situatie hebben besproken geven we je graag een demonstratie van de elektrische motor op een van onze boten. We hebben vrijwel altijd alle motoren op voorraad, kom bijvoorbeeld proefvaren met een elektrische buitenboordmotor van Torqueedo of ePropulsion. Weet je al welke specifieke motor je met ons zou willen testen, laat het ons alvast weten als je de afspraak maakt, dan zetten we die klaar.

Elektrisch proefvaren op je eigen boot?

Vanuit het centrum van Utrecht vaar je binnen 10 minuten naar ons experience center. Je bent van harte welkom om (op afspraak) met je eigen boot bij ons aan te meren. Om je te overtuigen van de door ons aangeboden elektrische buitenboordmotor is een proefvaart op je eigen boot mogelijk. Daarvoor nemen we de tijd, varen we met je mee en leggen we je alles uit. 

Interesse? Plan een afspraak in ons experience center via het formulier.

torqeedo-torqeedo-travel-1103-cl-elektrische-buite (1)

Plan een proefvaart!

Voer je gegevens in en kies de datum die jou het beste uitkomt. We bevestigen je afspraak binnen een dag.

kom langs

Op onze unieke locatie!

Dankzij onze centrale ligging, nabij het centrum van Utrecht, weten watersporters vanuit het hele land onze winkel te vinden. En kom je uit Utrecht? Dan kun je ons ook via het water bereiken. Als je vanaf het centrum komt, ben je in 10 minuten varen bij ons.