Uniek Experience Center in Utrecht
Gratis verzending vanaf € 125,-

Evamarine.nl is een webwinkel met een échte showroom. Wij leveren onze producten op verzoek door heel Europa. U wilt vanzelfsprekend graag weten dat uw bestelling veilig en wel op bestemming komt, én dat dit niet onnodig lang duurt. U kunt uw bestelling ophalen op onze centraal gelegen locatie in Nieuwegein. De meeste artikelen verzenden wij door heel Europa. Let op, sommige bestellingen zenden wij in delen. Losse accu’s worden bijvoorbeeld met een aparte koerier verstuurd. Daarnaast kan het ook zo zijn dat PostNL de pakketten op basis van de grote van het pakket met verschillende busjes meestuurt. Het kan dus zo zijn dat als u een fluistermotor set besteld, u het in drie delen geleverd krijgt.

Verzendkosten Nederland
Evamarine.nl rekent geen verzendkosten op orders met een waarde vanaf € 125,- binnen Nederland. Dit omvat zowel kleine artikelen als complete elektromotorsets (incl. accu). Op objecten met een afwijkende afmeting (bijvoorbeeld complete boten) kunnen de verzendkosten hoger zijn. U ziet de verzendkosten tijdens de checkout voordat u afrekent op de website. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Verzendkosten Internationaal
Als u een product van Evamarine.nl bezorgd wilt hebben buiten Nederland, hanteren wij voor kleinere artikelen de tarieven van onze bezorgdiensten (o.a. DHL en PostNL). Bij boten, elektromotoren en complete sets met accu rekenen wij internationaal een variabel tarief. U ziet deze tarieven in onze webshop voordat u het product afrekent.

Levertijden
Wij doen er alles aan om uw product zo spoedig mogelijk op uw locatie te krijgen. De levertijd staat meestal bij de order vermeldt. Gemiddeld kunt u een zending die op voorraad is binnen 24-48 uur verwachten. Wij houden u op de hoogte van de bezorging met een track & trace.

Afhalen in de winkel
Wilt u liever niet op uw pakket wachten of ontvangt u graag meer uitleg? U kunt ook vrijwel alles bij ons afhalen. We houden ruime voorraad. Wel raden we aan om van tevoren even te bellen om zeker te weten dat we uw product hebben liggen. Ga naar onze contactpagina voor openingstijden en meer informatie.